OPERA GORINCHEM

OPERA GORINCHEM De lekkerste shoarma en döner kebab!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2568 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Opera Gorinchem. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2022 om 17:48 Altijd aangebrand bezorg kan niet reken hoeveel wisselgeld die moest geven WALGELIJK
10 jun 2022 om 21:58 Bezorger was echt onaardig ging schreeuwen had erg hast maar die wat eten gemaakt krijgen 5 strekken die bezorger 0
6 jun 2022 om 19:03 Ik had durum en wilde geen saus, netjes aangegeven. Helaas kreeg ik wel saus. Verder bestellen we geregeld bij jullie. Was altijd wel goed alleen de laatste paar keer hadden we koud eten. Jammer.
5 jun 2022 om 19:20 Zonde dat ze de opmerkingen niet lezen en de bestelling incompleet leveren, helaas moeten bellen om het restant te laten leveren. Dus tip voor Opera: bekijk de bestelling, bekijk de opmerkingen en controleer of alles is klaargemaakt en bezorgen.
5 jun 2022 om 11:45 Binen een half uur bezorgd. Eten was goed. Doner schotel was goed gevuld en zoals altijd voldoende saus. Altijd goed bij opera
29 mei 2022 om 11:18 Bezorgtijd was veel langer dan in de app aangegeven. De frietjes bij de kapsalon waren slap. Zat weinig saus (knoflook) op.
28 mei 2022 om 0:29 Kip was droog en taai. Frikadellen hadden een vreemde smaak anders dan anders. Op de friet zat geen zout. En ze waren pita broodje vergeten te bezorgen. Met moeite nog gebracht leek erop dat ze niet wilde geloven dat ik hem niet had gekregen.
27 mei 2022 om 1:52 Bezorgen duurde letterlijk bijna 2 uur. Bestel hier altijd maar dot was wel erg slecht. Miste ook een broodje. Voor de rest eten altijd goed maarja dit duurde te lang
22 mei 2022 om 21:36 We hebben heerlijk gegeten
21 mei 2022 om 0:45 Goede service. Kwaliteit van het eten is goed. Snelle bezorging.
14 mei 2022 om 10:40 Prima eten en lekker op tijd
3 mei 2022 om 22:44 Bezorgd precies op de gevraagde tijd.